Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion

No formatting from iPhone.

dave1707dave1707 Mod
in Bugs Posts: 9,287

@Simeon There are posts that have code with the 3 tildes around them, but the code isn’t formatted. Is that something that can be fixed. See the EulerAngles for some posts.

Comments

  • dave1707dave1707 Mod
    edited April 7 Posts: 9,287
    See if this works from my iPhone.

    It didn’t format the code, but it does show it formatted when I’m editing the discussion.

    ~~~
    function setup()
    assert(craft, "Please include Craft as a dependency")
    sc=screen()
    sc:getLowScore()
    dm=menu()
    gb=greenBalls()
    wa=wall()
    sh=ship()
    end
    ~~~

    Code posted from iPad. Something is stopping the formatting.

    ~~~
    function setup()
    sc=screen()
    mn=menu()
    gb=greenBalls()
    rb=redBalls()
    wa=wall()
    sh=ship()
    end
    ~~~
  • edited April 7 Posts: 2,270
    @Simeon @dave1707 - from comments I've seen, and internet searches, it looks like it's a Vanilla issue. May need to specify a few different character sets for different OS based equipment.
  • edited April 7 Posts: 2,270
    @Simeon @dave1707 - just checked documentation from Vanilla and details of the Android keyboard. Not much obvious there but the tilde on the Android phone doubles up as a character above other characters for foreign accent purposes. If a character followed by a tilde is used the accent is added to that character. Could this affect the three consecutive tildes?
Sign In or Register to comment.