Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Air Code Not Working

edited November 2016 in Bugs Posts: 87

It says there was an error creating the server
Please ensure you are connected to a WiFi network
Plz explain why air code doesn't work for me?

:smile:

Comments

  • dave1707dave1707 Mod
    Posts: 9,279

    I don't use Air Code, but I tried it when it first came out and it worked. I tried it just now and didn't have any trouble either. Did you key the complete address it told you to including the http: into your browser.

  • It doesn't even give a number

  • dave1707dave1707 Mod
    edited November 2016 Posts: 9,279

    When you tap on Air Code it should give a message that says: Open your desktop browser and connect to http://xxx.xxx.xxx.xxx:xxxxx .

    EDIT: Even if I try it on my iPad 1, I get the correct message.

  • :'(
    It doesn't say that
    :s

  • dave1707dave1707 Mod
    edited November 2016 Posts: 9,279

    Can you explain exactly what your doing and what you see. What device are you doing this on.

  • dave1707dave1707 Mod
    edited November 2016 Posts: 9,279

    @magicskillz I was able to get your original error messages. I turned Airplane mode on which turned off my WiFi. Apparently you get that message when your WiFi connection is lost.

  • I didn't have airplane mode on though

  • dave1707dave1707 Mod
    edited November 2016 Posts: 9,279

    Air Code apparently thinks it doesn't have a WiFi connection. You're online since you're posting here.

  • dave1707dave1707 Mod
    edited November 2016 Posts: 9,279

    Are you using a router that might be set to block the IP address 192.168.254.xxx or maybe it's set to just allow a specific IP address to be connected to the internet.

  • I don't think my router is set to block the ip adress because it never gave me one to use since Air Code never works but the second theory might be true

  • dave1707dave1707 Mod
    Posts: 9,279

    Air Code might always use a specific address, the one I show above, the xxx being some value that might vary. It's possible your router is set to block that range so Air Code can't use it and thinks it offline. Maybe other users can say if their Air Code address is like what I show.

Sign In or Register to comment.